Diving BG - българските водолазни училища

Абонирай се онлайн

Новини

04.06.2012
Първо водолазно преживяване - 09.06.2012 Бургас

Водата става все по-топла с всеки изминат ден и морските дълбини очакват Вaшите сенки да прелетят над всички онези незабравими водолазни сайтове.
Нещо ново - DIVING BG , СИНХРОН СПОРТ, SSI България и община Бургас предлагат на Вас, членовете на Вашето семейство и приятелите Ви, най-доброто от 40-годишния опит във водолазната индустрия чрез огромно разнообразие от програми за гмуркане и обучение на SSI. Включете се в програмата „Опитай гмуркане” – БЕЗПЛАТНО !
Програмата е съставена от две части - Теоретична част която ще се проведе от 10 часа в конферентната зала на комплекс за водни спортове СИНХРОН СПОРТ намиращ се на ул.Транспортна №7, практическата част ще се проведе от 16 часа на градският басейн на флората.
Насладете се на свободния полет в повдоната синева ! Опитайте едно ново приключение и изследвайте необятния морски свят ! Намерете нови приятели!
Горди сме да Ви съобщим,че DIVING BG е първият SSI DIAMOND INSTRUCTOR TRAINING CENTER, предлагащ всички нива на обучение по системата на SSI - от SSI Try Scuba до SSI Instructor.
Като SSI Diamond Instructor Training Center ние Ви предоставяме акредитирано и професионално водолазно обучение и гмуркане на международно признато ниво.