Diving BG - българските водолазни училища

Абонирай се онлайн

Новини

28.03.2012
Diving Dude предлага един вълнуващ опит в гмуркането

Сингапур -  социалната програма Diving Dude обяви пускането на своето първо  приложение за iPhone, IPod Touch, с изключителна платформа, която ще позволи на потребители и да споделят своя опит в гмуркането. Това е страхотно, тъй като вашите приятели ще могат да се наслаждават на ващите нови открития заедно с вас.

"Това е невероятно изживяване за мен, гмуркането преминава на едно ново ниво.", казва основателя PY,. "Ние се надяваме, че нашите потребители ще се наслаждават на тази нова апликация и че ще се искат дори още."

Приложението позволява на потребителите и да създават места за гмуркане, да вкарват своите гмуркания, да намират нови приятели и най-вече да споделят опита си с приятели директно в приложението, както и в Facebook и Twitter. И най-вече то е безплатно!

Само седмици след стартирането, Diving Dude натрупа огромен интерес и бе многократно изтеглена.

Платформата е разработена от човек, който е ентусиазиран в гмуркането и развълнуван да споделя своите красиви преживявания с приятели.

За да изтеглите Diving Dude, моля посетете Apple App Store или diving- dude.com

За Diving Dude

Основана през 2011 г., Diving Dude е нещо ново. Основателят създаде това приложение, с цел да свърже водолазната общност , и в което те да могат да споделят своя личен опит. Като един ентусиазиран водолаз, сам по себе си, той е включил много вълнуващи характеристики на гмуркането в това приложение. Внимавайте по-вълнуващи неща те първа предстоят!

За повече информация посетете: http://www.diving-dude.com, Facebook: http://www.facebook.com/DivingDudeApp, Twitter: http://www.twitter.com/DivingDudeApp

Източник: http://www.scubaherald.com/diving-dude-offers-awesome-diving-experience/