Diving BG - българските водолазни училища

Абонирай се онлайн

Новини

06.03.2012
Приближава крайния срок за участие в Международния конкурс по подводна фотография

Клубът по спортно гмуркане Tachov съвместно с водолазния съюз на Република Чехия и град Tachov ще проведат 34-тия ежегоден Международен водолазен фестивал за подводни филми, фотографии и детски произведения на изкуството.

Фестивалът ще се проведе на 30 март и 1 април, а крайният срок за участие е 19 март. Конкурсът е отворен както за аматьори, така и за професионалисти, включена е и една категория за детски рисунки и керамика. Снимките могат да бъдат качени он-лайн.

Наградите, които може да спечелите включват водолазни пътувания, водолазно оборудване и оригинални керамични и бронзови скулптури с обща стойност 10000 евро.

Има няколко категории, в които може да се влючите, включително: черно бяла снимка, цветна снимка на морска  и на сладководна вода; за начинаещи; портфолио от снимки, включително и снимки с широк ъгъл, водолаз, морски животни и макро снимки; аматьорски филм - до 20 минути; професионален филм - няма ограничение на времето, филм на начинаещи - до 10 минути и произведения на изкуството на деца.

PAF Tachov

Източник: http://news.scubatravel.co.uk/2012/03/deadline-approaching-for-international-underwater-photography-competition.html