Diving BG - българските водолазни училища

Абонирай се онлайн

Новини

18.01.2010
Лондонското международно водолазно изложение през 2010

Най-пресните новини за Лондонското международно водолазно изложение през 2010 са тези, че Д-р Андреа Маршал „Кралицата на мантите” ще пристигне от Мозамбик, за да говори за нейната работа, за всичко свързано с последната документация около доста дискутираната тема в последно време от BBC – Природен свят. Калифорнийката Андреа се премества в Мозамбик преди седем години и е първият човек в света, който получава научна степен Доктор по философията на скатовете. Тя е начело в усилията за защита на скатовете чрез изследвания на тяхната биология и поведение.
Също така ще има огромно изобилие от изненади за техническите и wreck водолазите. Някои от топ техническите водолази като Тереза Телъс и Лей Бишоп, Марк Пауел и Джак Айнгъл ще бъдат сред ораторите.
Спечелилият награда ръководител Джон Бойл ще направи преглед на неговия последен подводен филм – Freaks of the Sea, докато експертът по акули Ричард Пиърс ще обърне внимание на прекрасните бели и сини акули в Средиземно море.
Можете да посетите и басейна предназначен за DISCOVER FREEDIVING, където Маркъс Грейтууд и неговият екип NoTanx ще правят демонстрации по апнеа и ще има предизвикателства за участниците и награди! Техническият басейн от друга страна ще даде възможност на повече опитни водолази да изпробват различни видове екипировки и принадлежности.
Очакват се повече от 250 компании да посетят събитието и семинарите, така че можете да поръчате предварително билети.

Мястото е : Лондонско международно водолазно представяне 2010 (LIDS 2010) ExCel, Лондон
Датите са : Събота 27 Март – от 9.30 до 18.00h.
Неделя 28 Март – от 9.30 до 17.00h.

Ще има безплатен пътеводител за LIDS 2010 към всеки билет, поръчан предварително - www.diveshows.co.uk/events/lids2010/visitors/purchticket.shtml

Повече информация и снимки: www.diveshows.co.uk/index.shtml

Източник: www.diveshows.co.uk