Diving BG - българските водолазни училища

Абонирай се онлайн

За нас

DIVING BG се роди като една безкористна Идея, която заживя и се развива благодарение на всички, които повярваха в Нея, благодарение на страхотния екип от приятели, които решиха да споделят своя опит и страст по подводните спортове с Теб и всичко свързано с усещането да си във, под и над водата, всички тези хора силно вярват и пазят в душите си Идеята и работят за нейното израстване.

Чрез порталът на Дайвинг БГ имаме възможността да ти представим хората, които се превърнаха в неразривна част от Идеята, която вече придоби лице и за Теб.

Благодарим отново от сърце на всички безвъзмездно повярвали в DIVING BG

За рекламодатели

Цени и условия за рекламодатели

Понятията diving и yachting се превърнаха в неразривна част и от българския highlife, ето защо ние нарекохме Diving BG и лайфстайл списание. Oсвен забавления, гмуркането и яхтингът всекидневно се превръщат в начин на живот за много хора, така както красивата жена, луксозният часовник, приятният ресторант или екзотичната екскурзия. Те разкриват нови измерения за хората авантюристи, а те са хора с възможности и широки интереси. Позволяват на романтиците да изживеят нещо ново и красиво, а на екстремистите нещо лудо и нестандартно.

Във всеки брой на Diving BG освен задължителните специализирани рубрики за водните и подводните спортове, ние ще срещаме читателите си с интересни и известни личности, интервюта с влиятелни българи и интересни чуждестранни събеседници. Ще запознаваме аудиторията с новостите около дайвинга и въобще около живота на съвременния българин и ще разкриваме нови хоризонти чрез рубриката „ Пътешествия”.

Вярваме че, рекламирайки в Diving BG вашите продукти биха достигнали освен до по-широка публика, така и до хора с обширни интереси и възможности. Ние от Diving BG избираме с внимание рекламодателите си и сме готови да задоволим вашите очаквания, така че потенциалните Ви клиенти да се почувстват специални.